دانلود کتاب صوتی خداوند الموت نوشته پل آمیر ترجمه ذبیح الله منصوری
![]() دانلود کتاب صوتی خداوند الموت نوشته پل آمیر ترجمه ذبیح الله منصوری
دانلود کتاب صوتی خداوند الموت (خداوند قلعه الموت) همراه با فایل pdf کتاب کتاب خداوند الموت یکی از کتابهای زیبا و جذاب تاریخی است که مثل همه ترجمه های ذبیح الله منصوری با ترجمه خواندنی و حاشیه های دقیق آن ، بر زیبایی و جذابیت کتاب افزوده است طوری که اگر یکی دو ساعت کتاب صوتی را گوش کنید دیگر نمی توانید آنرا زمین بگذارید.
موضوع کتاب : موضوع کتاب صوتی خداوند قلعه الموت نهضت حسن صباح است.حسن صباح بنیانگذار فرقه اسماعیلیه میباشد. نویسنده در این کتاب کوشیده است تا زندگی حسن صباح را مورد بررسی قرار داده و در کنار آن با بازنگری تاریخ سلجوقیان و وزرای ایرانیشان چون خواجه نظامالملک، چهره آن روزهای ایران زمین را در کنار فرقه سری اسماعیلیان آشکارا نشان دهد. نویسنده این کتاب، پل آمیر در بخش پایانی کتاب می گوید: HTML clipboard ذبیح الله منصوری در مقدمه کتاب می نویسد:
برداشتی که در این کتاب از نهضت حسن صباح شده، غیر از آن است که تا امروز در کتب دیگر راجع به فرقه اسماعیلیه نوشته اند و از آنچه نویسنده این کتاب میگوید چنین استنباط میشود که نهضت حسن صباح، فقط یک نهضت مذهبی نبوده و آن مرد میخواسته که ایران را از تحت سلطه خلفای عباسی یا کسانی که از سلاطین و امرای محلی ایران بودند اما از خلفای عباسی گوش شنوا داشتند، برهاند. ![]() کتاب خداوند الموت به دلیل جذابیت و فروش بالای آن، در سالهای مختلف با طرح جلدها و چاپهای متعددی منتشر شده در باره کتاب صوتی خداوند الموت : مذهب وی و پیروانش شیعه اسماعیلیه نزاریه بود که شاخهای از پیروان امامان است، اما به هفت امام اعتقاد داشتند و امامت را بعد از جعفر صادق حق فرزند وی، اسماعیل دانسته و مهدی موعود امام (آخر الزمان) را از نسل او میدانند.مرکز قدرت اینان در مصر بود که خلفای فاطمی مصر این مذهب را در این کشور رسمی اعلام کرده بودند. این فرقه در ده سطح طراحی شده بود و به افراد در سطوح پایینتر گفته میشد که قرآن علاوه بر معنای ظاهری معانی عمیقتر و نهفتهای نیز دارد. در آخرین سطح (امامت)، فرد همه چیز را حتی تجربههای شخصی خویش را تنها در صورتی میپذیرد که عقل بر آن حکم دهد.عقاید بدین حد سختگیرانه تنها در عدهای از اندیشههای بودایی دیده میشود. حسن صباح عقیده داشت همه افراد توانایی رسیدن به بالاترین سطح را ندارند و بنابراین بیشتر افراد را در ردههای پایین و برای اطاعت از اوامر خویش نگاه میداشت.بسیاری از سازمانهای زیرزمینی مانند روشنضمیران و فراماسونری شیفتهٔ حسن صباح و سازماندهی او بودهاند. زندگی حسن صباح: خواجه نظامالملک از سه دوست خود زودتر به مقامی رسید و به عهد دیرین با دوستان پایبند بود لذا برای عمر خیام جیره ای دائم مقرر نمود و حسن صباح را به دربار سلجوقی معرفی نمود. پس از گذشت زمانی قدرت و نفوذ حسن صباح گسترش یافت، لذا پس از مدتی از دربار سلجوقی تبعید گردید و این سرآغاز حرکت وی شد. پس از تحصیل به مصر رفت و آنجا با خلیفه فاطمی، المستنصر بالله ملاقات کرد.فرقه او را نزاریه نیز مینامند؛ زیرا او بر سر جانشینی المستنصر با امیر الجیوش مخالف بود. المستنصر دو پسر داشت به نامهای نزار و مستعلی. او ابتدا پسر اولش نزار را جانشین خود کرد اما با مخالفت امیرالجیوش، مستعلی را به عنوان جانشین خود اعلام کرد. اختلافات آنها هم از همین جا شروع شد.طبق اعتقاد اسماعیلیان نصب اول قبول است و نصب دوم باطل. سپس به ایران آمد و از آنجایی که کلامی آتشین و پرنفوذ داشت روز بروز بر طرفدارانش افزوده شد. مرگ حسن صباح: قلعه الموت:
|