نمونه سوالات نانوایی نان های حجیم و نیمه حجیم کتابچه طلایی
پنجشنبه, ۲۳ آبان ۱۳۹۸، ۰۷:۱۴ ب.ظ
نان های حجیم و نیمه حجیم
کتابچه طلایی آمادگی آزمون نانوایی نان های حجیم و نیمه حجیم
سازمان فنی و حرفه ای کشور
کد استاندارد:
۲/۱/۳۷/۷۶-۷
۲/۱/۳۸/۷۶-۷
۲/۱/۳۹/۷۶-۷
۱/۰۶۶/۶۷/۷۵۱۲, ۱/۰۶۶/۶۷/۷۵۱۲
۷۵۱۲۲۰۶۸۰۰۴۰۰۱۱
مجموعه شامل ۱۰۰عدد سوال به صورت جا خالی را پر کنید از امتحانات قبلی سازمان روشی مناسب برای سریع یادگرفتن و مرور کردن در کمترین وقت ممکن و کارای بهتر برای تست زدن در آزمون های آنلاین
تعداد سوالات : ۱۰۰ عدد
نوع فایل : پی دی اف
قابلیت پرینت گرفتن
آزمون های آنلاین فنی و حرفه ای شامل ۴۰ عدد سوال می باشد . که با صحیح جواب دادن به حداقل ۲۰ عدد از سوالات می توانید نمره قبولی کسب کنید.
با خواندن نمونه سوالات قبلی آزمون های فنی و حرفه ای از سایت ما آشنایی شما با روند سوالات در روز آزمون بهتر خواهد شد .
همچنین می توانید لیست استاندارد درسی را که آزمون دارید را از این سایت(سایت ملی استاندارد مهارت ) دریافت کرده و با نمونه سوالات مقایسه کنید.
نمونه تصاویری از مجموعه نانوایی نان های حجیم و نیمه حجیم
نمونه ای از متن مجموعه
- مهمترین عوامل موثر در تخمیر نهایی مناسب عبارتند از کنترل دما ، رطوبت و زمان تخمیر
- خمیر رسیده به خمیری گفته می شود که قوام مناسب خلل و فرج نامنظم و ظریف داشته باشد.
- خمیر آردهای روشن دیرتر از آردهای تیره می رسد.
- در خمیر بیش از حد رسیده افزایش میزان گاز co2 به عنوان مهمترین عامل خوابیدگی در خمیر مطرح می شود.
- ایجاد خلل و فرج غیر یکسان در مغز خمیر به علت تجمع زیاد گاز عیب ناسی از تخمیر نهایی است .
- مهمترین عامل موثر در تخمیر نهایی مناسب عبارتند از کنترل دما ، رطوبت و زمان تخمیر
- اصلی ترین دلیل خوابیدن و پهن شدن نان تخمیر بیش از حد از خمیر در مرحله تخمیر نهایی است .
- بیات شدن نان یعنی تغیراتی که بعد از پخت و خارج شدن نان از تنور به وجود می آورد .
- بهترین روش نگهداری طولانی نان نگهداری نان در فریزر می باشد.
- با طولانی تر شدن زمان پخت حجم نان در فر ابتدا افزایش و سپس کاهش می یابد.