نمونه سوالات شیرینی پز شیرینی های خشک مقدماتی و پیشرفته با جواب کتابچه طلایی
کتابچه طلایی آمادگی آزمون
شیرینی پز شیرینی های خشک مقدماتی و پیشرفته
سازمان فنی و حرفه ای کشور
کد استاندارد:
۱/۱/۶۷/۷۶-۷
۷۵۱۲۲۰۶۷۰۳۱۰۰۹۱
۱-۰۷۰-۶۷-۷۵۱۲
مجموعه شامل ۱۰۰عدد سوال به صورت جا خالی را پر کنید از امتحانات قبلی سازمان روشی مناسب برای سریع یادگرفتن و مرور کردن در کمترین وقت ممکن و کارای و یادآوری بهتر برای تست زدن در آزمون های آنلاین
تعداد سوالات : ۱۰۰ عدد
نوع فایل : پی دی اف
قابلیت پرینت گرفتن
آزمون های آنلاین فنی و حرفه ای شامل ۴۰ عدد سوال می باشد . که با صحیح جواب دادن به حداقل ۲۰ عدد از سوالات می توانید نمره قبولی کسب کنید.
با خواندن نمونه سوالات قبلی آزمون های فنی و حرفه ای از سایت ما آشنایی شما با روند سوالات در روز آزمون بهتر خواهد شد .
همچنین می توانید لیست استاندارد درسی را که آزمون دارید را از این سایت(سایت ملی استاندارد مهارت ) دریافت کرده و با نمونه سوالات مقایسه کنید.
نمونه تصاویری از مجموعه کتابچه طلایی آمادگی آزمون شیرینی پز شیرینی های خشک مقدماتی و پیشرفته
نمونه ای از متن مجموعه سوالات شیرینی پز شیرینی های خشک
۱- برای تهیه رویه هفت دقیقه ایبا درجه کم مواد را هم می زنیم .
۲- زمانی که مواد را روی بن ماری قرار می دهیم مواد را با درجه کمهم می زنیم .
۳- برای رویه کیک گرد ۲۵ سانتی متری ۳ عدد سفیده تخم مرغبرای تهیه مرنگ
۴- بعد از آماده شدن خمیر شیرینی گردوییبازاری آن را باید داغ زد.
۵- در تهیه شیرینی گردویی بازاریی اگر فر سرد باشدگردویی سفید و کم حجم از فر بیرون می آید.
۶- اگر جوهر لیموخمیر شیرینی گردویی بازاریی کم باشد باعث می شود که رویه گردویی قبل از پختن زود بسته شده و در فر پف نکند.
۷- سفید تخم مرغ را برای شیرینی گردویی بازاریی باید همراه با بقیه مواد از چرخ گوشترد شود.
۸- اگر خمیر نان کشمشی سفت شود باید کمی آببه آن اضافه کرد .
۹- اگر خمیر نان کشمشی در سینی فر بماند باید قبل از پخت روی آن را کمی با آب اسپریکرد.
۱۰- اگر خمیر نان کشمشی در سینی فر بماند رویه می بندد.
۱۱- بهترین وسیله برای برداشتن زرده ای که داخل سفیده شده پوست تخم مرغاست .