جستجو گر فایل های اینترنت

طبقه بندی موضوعی

نان های حجیم و نیمه حجیم

کتابچه طلایی  آمادگی آزمون نانوایی نان های حجیم و نیمه حجیم

سازمان فنی و حرفه ای کشور

کد استاندارد:

۲/۱/۳۷/۷۶-۷

۲/۱/۳۸/۷۶-۷

۲/۱/۳۹/۷۶-۷

۱/۰۶۶/۶۷/۷۵۱۲, ۱/۰۶۶/۶۷/۷۵۱۲

۷۵۱۲۲۰۶۸۰۰۴۰۰۱۱

 

مجموعه شامل ۱۰۰عدد سوال به صورت جا خالی را پر کنید از امتحانات قبلی سازمان روشی مناسب برای سریع یادگرفتن و مرور کردن در کمترین وقت ممکن و کارای بهتر برای تست زدن در آزمون های آنلاین

 

تعداد سوالات : ۱۰۰ عدد

نوع فایل : پی دی اف

قابلیت پرینت گرفتن

آزمون های آنلاین فنی و حرفه ای شامل ۴۰ عدد سوال می باشد . که با صحیح جواب دادن به حداقل ۲۰ عدد از سوالات می توانید نمره قبولی کسب کنید.

با خواندن نمونه سوالات قبلی آزمون های فنی و حرفه ای از سایت ما  آشنایی شما با روند سوالات در روز آزمون بهتر خواهد شد .

همچنین می توانید لیست استاندارد درسی را که آزمون دارید را از این سایت(سایت ملی استاندارد مهارت ) دریافت کرده و با نمونه سوالات مقایسه کنید.

 

 

نمونه تصاویری از مجموعه نانوایی نان های حجیم و نیمه حجیم

نمونه سوالات نان حجیم و نیمه حجیم

نمونه سوالات نان های حجیم و نیمه حجیم

 

 

نمونه ای از متن مجموعه

  1. مهمترین عوامل موثر در تخمیر نهایی مناسب عبارتند از کنترل دما ، رطوبت و زمان تخمیر
  2. خمیر رسیده به خمیری گفته می شود که قوام مناسب خلل و فرج نامنظم و ظریف داشته باشد.
  3. خمیر آردهای روشن دیرتر از آردهای تیره می رسد.
  4. در خمیر بیش از حد رسیده افزایش میزان گاز co2 به عنوان مهمترین عامل خوابیدگی در خمیر مطرح می شود.
  5. ایجاد خلل و فرج غیر یکسان در مغز خمیر به علت تجمع زیاد گاز عیب ناسی از تخمیر نهایی است .
  6. مهمترین عامل موثر در تخمیر نهایی مناسب عبارتند از کنترل دما ، رطوبت و زمان تخمیر
  7. اصلی ترین دلیل خوابیدن و پهن شدن نان تخمیر بیش از حد از خمیر در مرحله تخمیر نهایی است .
  8. بیات شدن نان یعنی تغیراتی که بعد از پخت و خارج شدن نان از تنور به وجود می آورد .
  9. بهترین روش نگهداری طولانی نان نگهداری نان در فریزر می باشد.
  10. با طولانی تر شدن زمان پخت حجم نان در فر ابتدا افزایش و سپس کاهش می یابد.

 

 برای دانلود اینجا کیلیک کنید .

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی