جستجو گر فایل های اینترنت

طبقه بندی موضوعی

کتابچه طلایی آمادگی آزمون

شیرینی پز شیرینی های خشک مقدماتی و پیشرفته

سازمان فنی و حرفه ای کشور

کد استاندارد:

۱/۱/۶۷/۷۶-۷

۷۵۱۲۲۰۶۷۰۳۱۰۰۹۱

۱-۰۷۰-۶۷-۷۵۱۲

مجموعه شامل ۱۰۰عدد سوال به صورت جا خالی را پر کنید از امتحانات قبلی سازمان روشی مناسب برای سریع یادگرفتن و مرور کردن در کمترین وقت ممکن و کارای و یادآوری بهتر  برای تست زدن در آزمون های آنلاین

 

تعداد سوالات : ۱۰۰ عدد

نوع فایل : پی دی اف

قابلیت پرینت گرفتن

آزمون های آنلاین فنی و حرفه ای شامل ۴۰ عدد سوال می باشد . که با صحیح جواب دادن به حداقل ۲۰ عدد از سوالات می توانید نمره قبولی کسب کنید.

با خواندن نمونه سوالات قبلی آزمون های فنی و حرفه ای از سایت ما  آشنایی شما با روند سوالات در روز آزمون بهتر خواهد شد .

همچنین می توانید لیست استاندارد درسی را که آزمون دارید را از این سایت(سایت ملی استاندارد مهارت ) دریافت کرده و با نمونه سوالات مقایسه کنید.

 

 

نمونه تصاویری از مجموعه کتابچه طلایی آمادگی آزمون شیرینی پز شیرینی های خشک مقدماتی و پیشرفته

 

شیرینی پز شیرینی خشک

 

شیرینی پز شیرینی خشک

 

نمونه ای از متن مجموعه سوالات شیرینی پز شیرینی های خشک 

 

 

۱- برای تهیه رویه هفت دقیقه ایبا درجه کم مواد را هم می زنیم .

 

۲- زمانی که مواد را روی بن ماری قرار می دهیم مواد را با درجه کمهم می زنیم .

 

۳- برای رویه کیک گرد ۲۵ سانتی متری ۳ عدد سفیده تخم مرغبرای تهیه مرنگ

 

۴- بعد از آماده شدن خمیر شیرینی گردوییبازاری آن را باید داغ زد.

 

۵- در تهیه شیرینی گردویی بازاریی اگر فر سرد باشدگردویی سفید و کم حجم از فر بیرون می آید.

 

۶- اگر جوهر لیموخمیر شیرینی گردویی بازاریی کم باشد باعث می شود که رویه گردویی قبل از پختن زود بسته شده و در فر پف نکند.

 

۷- سفید تخم مرغ را برای شیرینی گردویی بازاریی باید همراه با بقیه مواد از چرخ گوشترد شود.

 

۸- اگر خمیر نان کشمشی سفت شود باید کمی آببه آن اضافه کرد .

 

۹- اگر خمیر نان کشمشی در سینی فر بماند باید قبل از پخت روی آن را کمی با آب اسپریکرد.

 

۱۰- اگر خمیر نان کشمشی در سینی فر بماند رویه می بندد.

 

۱۱- بهترین وسیله برای برداشتن زرده ای که داخل سفیده شده پوست تخم مرغاست .

 

 برای دانلود اینجا کیلیک کنید .

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی